Zoals jullie inmiddels weten hebben we binnen Buro Schuite de afgelopen maanden niet stil gezeten. Niet alleen ons Assessment aanbod heeft een professionaliseringsslag ondergaan; ook binnen onze Coaching praktijk hebben wij ons bestaande aanbod in een nieuw jasje gestoken. Vanaf 1 december gaan wij werken met onderstaande coaching varianten.

In een Persoonlijk Effectiviteit traject ga je onder begeleiding van een professionele coach vooral met jezelf aan de slag. Je krijgt in een 6-tal gesprekken van elk anderhalf uur inzicht in je eigen natuurlijke voorkeuren en behoeften, en vertaalt dit naar mogelijke kwaliteiten en valkuilen. Als hulpmiddel maken wij hierbij veelal gebruik van een online persoonlijkheidsmeting.  Eventueel kan een Persoonlijk Effectiviteit traject voorafgegaan worden door een ontwikkelassessment.

Wil je, al dan niet als vervolg op de inzichten die je hebt opgedaan in een Persoonlijk Effectiviteit traject, aan de slag met het ontwikkelen van een aantal concrete gedragsvaardigheden, dan is Competentiegerichte Coaching iets voor jou. Je gaat in een drietal sessies van elk 2 uur onder begeleiding van een professionele coach en trainingsacteur actief oefenen met alternatief gedrag aan de hand van interactieve praktijksimulaties, en zal daar onder andere door gerichte feedback alternatieve gedragingen ontwikkelen.

Worstel jij met het nemen van de volgende stap in je loopbaan, ben jij je stip op de horizon kwijt, of merk je dat jij aan je plafond zit maar wel behoefte hebt aan beweging, dan kun je Loopbaan Coaching overwegen. Hierin ga jij je, wederom in een 6-tal gesprekken van elk anderhalf uur, samen met je coach oriënteren op jouw volgende stap. In deze coaching vorm maken wij veelal gebruik van aanvullend onderzoek in relatie tot jouw persoonlijke drijfveren en kernwaarden.

Met een Online Coaching Knipkaart heb je recht op drie online coaching gesprekken op het moment dat het jou uitkomt! Een ideale uitkomst voor mensen met weinig tijd, mensen die graag vanuit praktijkbeleving leren, of als ‘onderhoudscontract’ na een eerder meer intensief coaching traject. We werken op basis van je eigen casuïstiek en je krijgt van ons naast een luisterend oor ook relevante modellen en concepten aangereikt om je zelfstandig verder in te verdiepen en natuurlijk concrete gedragstips.

Executive Coaching tenslotte is weggelegd voor diegenen die op zoek zijn naar een gepersonaliseerd traject met een extra ervaren ‘executive’ coach. Wandelen maar ook sessies met verschillende werkvormen komen aan bod. Waar het op neer komt, is dat het programma op maat is. Ontworpen naar behoefte. Vertrouwen, integriteit en een open sfeer tussen coach en manager of bestuurder is hierbij allesbepalend. Pas na een uitgebreide persoonlijke kennismaking en een interview besluiten we in overleg of we starten met de coaching of niet. Dergelijke coachingstrajecten duren vaak een half jaar tot een jaar waarin we periodiek klankborden over de ontwikkeling, het eigen functioneren en de ambities.

Nog vragen over de varianten? – neem voor meer informatie contact op via office@buroschuite.nl of 0570 – 76 92 21.