Online assessment

Haal het maximale uit je carrière!

Soms zijn medewerkers op zoek naar nieuwe mogelijkheden in hun carrière? En als HR-business partner wil je daar graag bij ondersteunen. Wil je weten waar de talenten van je medewerkers écht liggen en welke vaardigheden zij verder kunnen ontwikkelen? Allemaal vragen die voortvloeien uit onderliggende vraagstukken: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik.

Ons online assessment geeft je medewerker dé kans om het maximale uit zichzelf te halen. Met onze innovatieve methode en enthousiaste begeleiding helpen wij om verborgen potentieel te ontdekken en de juiste richting te kiezen. Lees verder en ontdek hoe wij kunnen ondersteunen bij professionele groei.

Waarom een online assessment?

1 – Inzicht in iemands sterke punten

Door het doen van een online assessment krijg je diepgaand inzicht in wat jouw medewerker uniek maakt als professional. Onze assessments maken gebruik van geavanceerde tools en psychologische modellen om persoonlijkheid, competenties en drijfveren te analyseren. Je zult versteld staan van de vele eigenschappen waarvan je misschien niet eens wist dat men deze bezit. Hierdoor kan je medewerker gericht werken aan het versterken van deze sterke punten en nog succesvoller worden in zijn of haar vakgebied.

2 – Identificatie van ontwikkelgebieden

Naast het ontdekken van jouw sterke punten, biedt een online assessment ook waardevolle informatie over eventuele ontwikkelgebieden. Het kan zijn dat er vaardigheden zijn die nog verder ontwikkeld kunnen worden om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen. Buro Schuite voorziet in concrete adviezen en begeleiding op maat om jou hierbij te ondersteunen. Door bewust te werken aan deze ontwikkelgebieden vergroot je niet alleen je kennis, maar ook je zelfvertrouwen en toekomstmogelijkheden.

Werkwijze online assessment

Bij een online assessment vindt online een uitgebreid persoonlijkheids-, drijfveren- en cognitief onderzoek plaats. Op basis hiervan brengen wij iemands ontwikkelpotentieel in kaart in relatie tot een twintigtal generieke gedragscompetenties.

Bij het online assessment lichten wij deze resultaten toe in een terugkoppelgesprek. Wij leggen de resultaten van het onderzoek vast in een schriftelijke rapportage, waarin we bovendien gericht antwoord formuleren op de gestelde vragen en een aantal concrete tips geven om de beoogde ontwikkeling te realiseren. Het onderliggende onderzoek bij dit assessment vindt online, in eigen tijd, plaats. Voor het (online) terugkoppelgesprek plannen we een afspraak met de kandidaat.

Eventueel kan een online assessment worden gecombineerd met 3600-feedback om nog gerichter ontwikkeldoelen te kunnen stellen.

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Of bekijk onze assessments voor verschillende beroepsgroepen en sectoren: onderwijs assessment, IT assessment, sales assessment, zorg assessment, trainee assessment,

Wij zijn Buro Schuite.