Assessmentbureau Oost Nederland

Bureau Schuite, hét assessmentbureau voor Oost Nederland

Buro Schuite, centraal gevestigd in Deventer, verzorgt hoogwaardige trajecten op het gebied van assessments en individuele coaching. Anders gezegd: we ondersteunen organisaties bij de selectie en ontwikkeling van hun mankracht. Door de drijfveren van werknemers te herkennen, talenten scherp te krijgen en op een passende manier groei te stimuleren. We denken mee en geven gericht strategisch advies. Praktisch en to the point.

Talent in beeld

Wanneer mensen weten wie ze zijn, wat hen beweegt en waar hun grenzen liggen, ligt de wereld aan hun voeten. Want vanuit die kennis en inzichten kunnen ze verbinden, besluiten nemen en groeien. Datzelfde geldt voor de organisaties waar zij werken. Met de juiste man op de juiste plek ben je als bedrijf nóg beter in staat om te doen wat je belangrijk vindt. Betere zorg verlenen, innoveren, je product verder optimaliseren, noem maar op. In de afgelopen 20 jaar hebben wij al meer dan 50 organisaties ondersteund in dit proces. Hoe? Met professionele aandacht, humor en aan de hand van methodieken die zich bewezen hebben. Zo brengen we mensen dáár waar ze het beste tot hun recht komen.

Gericht advies

 • Kan mijn medewerker doorgroeien naar die volgende functie? En waar let ik dan op in zijn of haar ontwikkeling?
 • Past onze sollicitant wel voldoende in ons profiel, maar ook bij onze bedrijfscultuur?
 • Wat heb ik in huis? In een vlootschouw wil ik zichtbaar maken wie waar zit en welk potentieel ik nu nog onbenut laat. En geef dan ook aan hoe ik daarop kan sturen.
 • Wie hebben we nodig ter aanvulling van ons management team? Niet alleen op vakinhoudelijk vlak, maar ook qua persoonlijke stijl?
 • Ik sta op een kruispunt. Ga ik me als expert verdiepen of zoek ik het meer in het lijnmanagement? Of past een hele andere rol beter bij me?
 • Hoe zorg ik voor de duurzame/gezonde inzetbaarheid van mijn medewerkers? Hoe kan ik proactief het verloop in onze organisatie managen?
 • Waar loop ik zelf tegenaan in de praktijk en wat zegt dat over mij? Kan ik mezelf daarin ontwikkelen? En hoe doe ik dat dan?
 • Haal ik wel het optimale uit mijn medewerkers? Wie hebben er meer in hun mars? En is mij best presterende medewerker de beste keuze om die vrijgekomen plek op te vullen?

Als je één of meerdere van de vragen hierboven herkent, dan ben je bij Buro Schuite aan het juiste adres. We zijn al 20 jaar gevestigd in Deventer en een professionele partner op het gebied van assessment en coaching voor het MKB en voor nationale en internationale corporates in uiteenlopende sectoren.

Werkwijze

In onze werkwijze passen wij de zes principes van waarderend leren toe:

 • Waardeer wat is
 • Versterk wat werkt
 • Onderzoek
 • Zet in op de relatie
 • Maak energie los
 • Zet haalbare stappen

Daarmee zetten we in op concrete, haalbare doelen en op een constructieve samenwerking. Want oprechte nieuwsgierigheid, enthousiasme en plezier verhogend werken is voor ons een tweede natuur!

NIP
Wij werken uitsluitend met bij het NIP aangesloten psychologen en volgens de gedragscode zoals het NIP die voorschrijft.

Online of op locatie
Al onze producten en diensten zijn zowel op locatie als online beschikbaar.

Meer weten?
Neem dan contact met ons op:
Maagdenburgstraat 20, 7421 ZC Deventer
05470-769221
office@buroschuite.nl
www.buroschuite.nl

Link naar assessmentpagina toevoegen

Miret Schierboom

Het coördineren van de assessments en coaching en zorgen dat alles op rolletjes loopt, daar ga ik voor! Van uitnodiging tot rapportage en alles daar tussenin.

Laten we ons netwerk uitbreiden

Ida Olijdam-Udink

Ik ben de spin in het web als het gaat om informatie en cijfers. Ik zorg ervoor dat deze op de juiste plek komen, zowel bij ons als bij de opdrachtgever!

Laten we ons netwerk uitbreiden

Samen
sterk

Je wilt met een competente en gemotiveerde club mensen de klus klaren. De juiste man op de juiste plek, zodat je samen boven jezelf kunt uitstijgen. Dat geldt voor jou, maar ook voor ons. We willen bovendien kunnen meebewegen met de vraag van onze opdrachtgever. Daarom werken we veel samen met mensen die hun vak verstaan en die ons inspireren.

 

Buro Schuite is de exclusieve assessmentpartner van
Eqib | The Human Factor. Dit betekent dat alle assessment programma’s van Eqib | The Human Factor door Buro Schuite worden uitgevoerd. Hierbij neemt Buro Schuite de coördinatie, uitvoering en afhandeling van het assessment voor haar rekening. Zo brengen we mensen dáár waar ze het beste tot hun recht komen.

 

 

Eqib

Maaike ‘d Angremond

Psycholoog, coach

Ik zoek bij voorkeur op constructief kritische wijze naar kwaliteiten en valkuilen om mensen op een respectvolle en professionele wijze in hun kracht te zetten, en pas dit toe binnen assessments en coaching activiteiten.

Dorien Meijer

Psycholoog, coach

Gewoon jezelf blijven en doen waar je goed in bent”. Dat werkt bijna altijd. En als het niet werkt, dan gaan we er samen een andere draai aan geven. Ik vind het belangrijk dat je ermee verder kunt. Vanuit persoonlijk contact, openheid, observatie en niet te vergeten relativering en plezier, gaan we aan de slag.

Leif ter Laak

Psycholoog

Zelfinzicht is een voorwaarde voor ontwikkeling. Ik sta voor kwaliteit, professionaliteit en een persoonlijke aanpak. Door middel van scherpe analyses, een kritische spiegel voorhouden en een resultaatgerichte aanpak draag ik bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling in je loopbaan.

Jojanneke Beekman

Psycholoog, coach

Ik leer iemand kennen door oprecht geïnteresseerd te zijn, goed te luisteren en met een ‘open mind’ vragen te stellen. Met nieuw inzicht en begrip voor wat er speelt, kunnen problemen anders aangepakt worden. Vaak gaat bewustwording samen met groei in (zelf)acceptatie en zelfvertrouwen en zo kan alles lichter worden!

Martine Wenting

Psycholoog, coach

Herinner je gisteren, droom over morgen, leef vandaag! Ik daag je uit tot een wezenlijke verandering in denken en doen om zo meer inspiratie en energie te halen uit je werk. Mijn stijl is toegewijd, constructief kritisch, pragmatisch en energiek. Ik geloof dat mensen meer kunnen dan zij zelf voor mogelijk houden.

Brigitte Hellings

Psycholoog, Coach

Waar wordt je nu echt gelukkig van, wat geeft energie en hoe kun je het best gebruik maken van je kwaliteiten? Weten waar je heen wil vind ik belangrijk en ik help je graag om je plannen vorm te geven. Waarderend, ondersteunend, eerlijk en soms ook kritisch en confronterend.

Marlies ten Duis

Psycholoog, coach

Ik ben oprecht betrokken, open en gedreven om u als opdrachtgever en/of kandidaat verder te brengen naar hetgeen u wilt bereiken. In mijn benadering ben ik analytisch, scherp en persoonlijk. Ik heb plezier in wat ik doe en zet deze energie graag in bij onze samenwerking!

Marianne Joostink

Psycholoog, coach

Mijn motto: Het leven kunnen en durven leven, met alles wat er is.” Dit vraagt moed en nieuwsgierigheid. En het geeft vitaliteit, frisheid en levenslust. In zowel mijn rol als (team)coach en als assessmentpsycholoog onderzoek ik de échte hele vraag en plaats deze in de hele context. Om zo te ontdekken welke patronen aandacht behoeven, opdat elk potentieel volledig tot bloei kan komen.

Annebeth Bresser

Psycholoog, coach

Ik daag je uit om naar jezelf te kijken, maar laat je niet zwemmen. Met veel plezier, toewijding en passie verdiep ik me, zet mijn expertise in en denk met je mee. Soms is ons gesprek best confronterend....maar dat wordt altijd gevolgd door grote stappen vooruit.

Danny Smits

Trainingsacteur

Als deelnemer wil je je op je gemak voelen om vaardigheden te laten zien. Daar ligt een taak voor mij als trainingsacteur. Ik pas mijn spel aan als dat nodig is, zodat iedere deelnemer kan laten zien wat hij of zij in huis heeft. Na een rollenspel mag je opbouwende en heldere feedback van mij verwachten waarmee je verder kunt.

Koen Sybesma

Trainingsacteur

Natuurlijk spel en de capaciteit om mezelf in de situatie helder te regisseren zijn eigenschappen die goed van pas komen bij mijn dagelijks werk. Ik nodig een kandidaat uit om te laten zien wat hij of zij in huis heeft. Tegelijkertijd moedig ik de kandidaat aan om nieuwe gebieden te verkennen waarin hij of zij zich verder kan ontwikkelen. Benieuwd wat ik ervan vindt? Dan kan je eerlijk, scherp en opbouwend feedback verwachten.

Berlinda Dijkma

Trainingsacteur, coach

Als (HR)consultant met IT-achtergrond heb ik veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven in verschillende functies. Dat maakt het makkelijk om als acteur "Van alle markten thuis" te zijn. Bovenal gaat het er mij om dat mijn spel ervoor zorgt dat de kandidaat kan laten zien wat hij of zij in huis heeft.

Bob Alfrink

Trainingsacteur

Annemieke Post

Trainingsacteur

Vanuit mijn ervaring in vele verschillende rollen en organisaties ben ik breed inzetbaar als acteur. Ik werk graag in het moment, benoem wat er gebeurt, durf de confrontatie stevig aan te gaan, maar zorg altijd voor een constructieve afronding.

Jan Joost Aten

Trainingsacteur

Ik heb als acteur en bedrijfsjournalist veel kennis over het reilen en zeilen in allerlei organisaties van overheid tot diverse branches in het bedrijfsleven. Die kennis zet ik met groot plezier in bij het neerzetten van heldere en geloofwaardige personages.

Constant Cornelissen

Trainingsacteur

Echt bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het talent en de vaardigheden van de kandidaten.
Dat is mijn drijfveer als trainingsacteur. Zijn of haar groei, daar gaat het om.
Dat doe ik met kennis van zaken, veel ervaring en geloofwaardig spel dat continu blijft afgestemd op de ander.

Tony Huiskamp

Trainingsacteur

Als acteur staan geruststelling en het creëren van een veilige sfeer voorop. Zo creëer ik een open leerhouding. Spelen is leren. Leren door te luisteren, te kijken en te handelen. Samen het spel analyseren. Door spel en theorie met elkaar te verbinden werk ik naar een resultaat. dat leidt tot bewuste verandering en bruikbare leermomenten.

Jacqueline van Vreden

Trainer, coach en trainingsacteur

Iedereen is een genie, maar als je een vis beoordeelt op zijn vermogen om in een boom te klimmen gelooft hij zijn hele leven dat hij dom is. Ik ben ervaren, positief, betrokken, resultaat- en mensgericht. Ik ga voor meer zelfkennis, bewustwording van talent en vermogen tot zelfsturing.

Meer informatie over wat we voor jou kunnen betekenen?

MKB Brochure Corporate Brochure

Samenwerken met Buro Schuite?

Ben jij die ondernemende assessment psycholoog, coach of acteur met ervaring in het bedrijfsleven en gevoel voor resultaat, kwaliteit en samenwerking? Neem dan contact met ons en welllicht dat jij ons enthousiaste team kunt versterken!

Neem contact met ons op