Buro Schuite

Buro Schuite verzorgt hoogwaardige trajecten op het gebied van assessments en individuele coaching. Anders gezegd: we ondersteunen organisaties bij de selectie en ontwikkeling van hun mankracht. Door de drijfveren van werknemers te herkennen, talenten scherp te krijgen en op een passende manier groei te stimuleren. We denken mee en geven gericht strategisch advies. Praktisch en to the point.

Herken je deze vragen?

 • Welke competenties hebben wij nodig om nu en in de toekomst succesvol te zijn?
 • Wie van onze mensen kan teamleider worden?
 • Hoe help je de jonge generatie zelfsturend te zijn?
 • Kan mijn medewerker doorgroeien naar die volgende functie?
 • De medewerker wil toch een keer wat anders, maar heeft geen flauw idee hoe hij dit moet aanpakken.
 • Het lijkt op papier de ideale medewerker, maar zij komt onvoldoende uit de verf. Hoe kan dat nou?
 • Waarde toevoegen

  Wanneer mensen weten wie ze zijn, wat hen beweegt en waar hun grenzen liggen, ligt de wereld aan hun voeten. Want vanuit die kennis en inzichten kunnen ze verbinden, besluiten nemen en groeien. Datzelfde geldt voor de organisaties waar zij werken. Met de juiste man op de juiste plek ben je als bedrijf nóg beter in staat om te doen wat je belangrijk vindt. Betere zorg verlenen, innoveren, je product verder optimaliseren, noem maar op. In de afgelopen 15 jaar hebben wij al meer dan 50 organisaties ondersteund in dit proces. Hoe? Met professionele aandacht, humor en aan de hand van methodieken die zich bewezen hebben. Zo brengen we mensen dáár waar ze het beste tot hun recht komen.

  Marleen Schuite

  Laten we ons netwerk uitbreiden


Miret Schierboom

Het coördineren van de assessments en coaching en zorgen dat alles op rolletjes loopt, daar ga ik voor! Van uitnodiging tot rapportage en alles daar tussenin.

Laten we ons netwerk uitbreiden

Ida Olijdam-Udink

Ik ben de spin in het web als het gaat om informatie en cijfers. Ik zorg ervoor dat deze op de juiste plek komen, zowel bij ons als bij de opdrachtgever!

Laten we ons netwerk uitbreiden

Samen
sterk

Je wilt met een competente en gemotiveerde club mensen de klus klaren. De juiste man op de juiste plek, zodat je samen boven jezelf kunt uitstijgen. Dat geldt voor jou, maar ook voor ons. We willen bovendien kunnen meebewegen met de vraag van onze opdrachtgever. Daarom werken we veel samen met mensen die hun vak verstaan en die ons inspireren.

Buro Schuite is de exclusieve assessmentpartner van
Eqib | The Human Factor. Dit betekent dat alle assessment programma’s van Eqib | The Human Factor door Buro Schuite worden uitgevoerd. Hierbij neemt Buro Schuite de coördinatie, uitvoering en afhandeling van het assessment voor haar rekening. Zo brengen we mensen dáár waar ze het beste tot hun recht komen.

 

 

Logo Eqib

Maaike ‘d Angremond

Psycholoog, coach

Ik zoek bij voorkeur op constructief kritische wijze naar kwaliteiten en valkuilen om mensen op een respectvolle en professionele wijze in hun kracht te zetten, en pas dit toe binnen assessments en coaching activiteiten.

Dorien Meijer

Psycholoog, coach

Gewoon jezelf blijven en doen waar je goed in bent”. Dat werkt bijna altijd. En als het niet werkt, dan gaan we er samen een andere draai aan geven. Ik vind het belangrijk dat je ermee verder kunt. Vanuit persoonlijk contact, openheid, observatie en niet te vergeten relativering en plezier, gaan we aan de slag.

Leif ter Laak

Psycholoog, coach

Zelfinzicht is een voorwaarde voor ontwikkeling. Ik sta voor kwaliteit, professionaliteit en een persoonlijke aanpak. Door middel van scherpe analyses, een kritische spiegel voorhouden en een resultaatgerichte aanpak draag ik bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling in je loopbaan.

Martine Wenting

Psycholoog, coach

Herinner je gisteren, droom over morgen, leef vandaag! Ik daag je uit tot een wezenlijke verandering in denken en doen om zo meer inspiratie en energie te halen uit je werk. Mijn stijl is toegewijd, constructief kritisch, pragmatisch en energiek. Ik geloof dat mensen meer kunnen dan zij zelf voor mogelijk houden.

Brigitte Hellings

Psycholoog, Coach

Waar wordt je nu echt gelukkig van, wat geeft energie en hoe kun je het best gebruik maken van je kwaliteiten? Weten waar je heen wil vind ik belangrijk en ik help je graag om je plannen vorm te geven. Waarderend, ondersteunend, eerlijk en soms ook kritisch en confronterend.

Annebeth Bresser

Trainingsacteur

Ik daag je uit om naar jezelf te kijken, maar laat je niet zwemmen. Met veel plezier, toewijding en passie verdiep ik me, zet mijn expertise in en denk met je mee. Soms is ons gesprek best confronterend....maar dat wordt altijd gevolgd door grote stappen vooruit.

Danny Smits

Trainingsacteur

Als deelnemer wil je je op je gemak voelen om vaardigheden te laten zien. Daar ligt een taak voor mij als trainingsacteur. Ik pas mijn spel aan als dat nodig is, zodat iedere deelnemer kan laten zien wat hij of zij in huis heeft. Na een rollenspel mag je opbouwende en heldere feedback van mij verwachten waarmee je verder kunt.

Bob Alfrink

Trainingsacteur

Constant Cornelissen

Trainingsacteur

Echt bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het talent en de vaardigheden van de kandidaten.
Dat is mijn drijfveer als trainingsacteur. Zijn of haar groei, daar gaat het om.
Dat doe ik met kennis van zaken, veel ervaring en geloofwaardig spel dat continu blijft afgestemd op de ander.

Jacqueline van Vreden

Trainer, coach en trainingsacteur

Iedereen is een genie, maar als je een vis beoordeelt op zijn vermogen om in een boom te klimmen gelooft hij zijn hele leven dat hij dom is. Ik ben ervaren, positief, betrokken, resultaat- en mensgericht. Ik ga voor meer zelfkennis, bewustwording van talent en vermogen tot zelfsturing.

Nelyandra Schiphorst

Trainer, coach

"Mijn passie is bezig zijn met de ontwikkeling van individuen en teams. Ik ben een verbinder die graag mensen in hun kracht zet. Ik kijk waarderend en versterk graag wat werkt. Mijn motto is: doe wat je leuk vindt en waar je goed in bent! Ik ben praktisch, oprecht en doelgericht."

Annerieke Vorsteveld

Trainingsacteur

Aan mij de eer jou als deelnemer de kans te geven om te laten zien welke vaardigheden jij in huis hebt. Tijdens ons gesprek pas ik mijn gedrag aan, zodat je meer van jezelf kan laten zien. Na afloop bespreken we samen de ervaring en verwoord ik helder welk effect jouw inzet heeft gehad op mij. Zodat je met dit inzicht weer verder kan ontwikkelen, of tevreden kan terugkijken.

Paulien Weikamp

Coach, trainingsacteur

“Mijn passie is om samen met jou te ontdekken wat je tegenhoudt om je dromen waar te maken. Met aandacht en warmte, met humor en op de juiste momenten een prikkelende opmerking neem ik je mee op deze ontdekkingstocht. Na afloop weet jij wat je kunt doen om jouw obstakels te overwinnen zodat je nog maar één ding hoeft te doen: groeien!”

Desiree Veurink

Trainingsacteur

“Een realistisch rollenspel is een fijne en heldere manier om te ontdekken wat jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten zijn. Als trainingsacteur laat ik je in ons gesprek merken welke invloed jouw manier van communiceren op mij heeft en we bespreken na zodat jij weet hoe jij je gedrag nog effectiever in kan zetten.”

Meer informatie over wat we voor jou kunnen betekenen?

MKB Brochure Corporate Brochure

Samenwerken met Buro Schuite?

Ben jij die ondernemende assessment psycholoog, coach of acteur met ervaring in het bedrijfsleven en gevoel voor resultaat, kwaliteit en samenwerking? Neem dan contact met ons en welllicht dat jij ons enthousiaste team kunt versterken!

Neem contact met ons op