Coaching programma’s

Groei, ontwikkeling en succes binnen handbereik?

Groei, ontwikkeling en succes komen binnen handbereik als je weet wie je bent, wat je kunt en waar je naartoe wilt. Je spreekt vol zelfvertrouwen je wensen en verwachtingen uit richting je omgeving, durft beslissingen te nemen en zet vervolgens de benodigde stappen om jouw doelen te bereiken.

Maar soms kunnen overtuigingen, ervaringen of twijfels je ook in de weg staan. Coaching is dan een ideale manier om doelen helder te krijgen, vaardigheden te vergroten en wensen om te zetten naar concrete acties.

Coaching voor professionals

Buro Schuite is gespecialiseerd in het begeleiden van professionals bij hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Of het nu gaat om het vergroten van effectiviteit in een huidige rol of functie, het oefenen met nieuw gedrag dat past bij ambitie en huidig functioneren, vraagstukken omtrent loopbaanrichting zoals wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik, of op maat gemaakte vraagstukken voor senior management/executives; wij bieden ondersteuning op maat.

Vergroten van effectiviteit

Als professional is het belangrijk om continu te blijven groeien en leren in jouw rol of functie. Soms kan het lastig zijn om bepaalde obstakels te overwinnen of vaardigheden verder te ontwikkelen. Bij Buro Schuite helpen we je graag om je persoonlijke effectiviteit te vergroten, zodat je het beste uit jezelf kunt halen in jouw werk.

Oefenen met nieuw gedrag

Wil je nieuwe vaardigheden ontwikkelen die beter aansluiten bij jouw ambitie en huidig functioneren? Wij bieden graag praktische begeleiding om nieuw gedrag te oefenen. Of het nu gaat om communicatie, leiderschap of andere op persoonlijke vaardigheden; wij staan klaar om je te ondersteunen en samen de gewenste verandering te realiseren.

Loopbaanvraagstukken

Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Vragen waar veel professionals mee worstelen als het gaat om hun loopbaan. Bij Buro Schuite helpen we je bij het verkennen van deze vraagstukken. Door middel van loopbaan coaching en gesprekken kunnen we samen ontdekken wat jouw unieke talenten zijn, welke richting bij jou past en hoe je concrete acties kunt ondernemen om jouw loopbaandoelen te bereiken.

Maatwerk voor senior management/executives

Voor senior management en executives hebben we specifiek op maat gemaakte executive coaching beschikbaar. We begrijpen dat de eisen en uitdagingen op dit niveau uniek zijn. Met onze expertise ondersteunen we leiders in hun groei en ontwikkeling, zodat ze nog succesvoller kunnen zijn in hun rol.

Waarderend leren

Wij geloven in waarderend leren. Dat betekent dat we beginnen bij wat er al is: wie ben je nu, wat kun je en wat motiveert je. Dat vormt ons vertrekpunt. Vervolgens zetten we verschillende coachings programma’s in. We oefenen met nieuw gedrag via rollenspellen, gebruiken persoonlijkheidsvragenlijsten, methoden zoals NLP of voice dialogue. Of we reflecteren tijdens een wandeling in het bos: even weg van de werkomgeving. Onze wijze van coaching baseren we op jouw persoonlijkheid, op je doelen en op onze kennis en ervaring. We weten precies wat wel en niet ontwikkelbaar is én hoe jij je vervolgens het beste ontwikkelt.

Wij zijn Buro Schuite.