Assessments

Een goed begin

Elke organisatie streeft ernaar: de juiste man op de juiste plek. Want alleen dan presteer je als organisatie op je best. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Een assessment is een goed begin. Assessments zijn namelijk het perfecte middel om talenten, ontwikkelingsmogelijkheden en potentieel in kaart te brengen.

Assessments doelgericht inzetten

Bij Buro Schuite nemen we verschillende typen assessments af zoals selectie-, ontwikkeling- en loopbaanassessments. Dat doen we voor verschillende niveaus, van trainee tot executive. Elk type zetten we in met een bepaald doel. Een voorbeeld. Wanneer je meerdere kandidaten hebt voor een functie, dan laat een ontwikkelassessment zien wat ieders sterke kanten en aandachtspunten zijn. Dat maakt het maken van een keuze een stuk eenvoudiger. En kies je voor kandidaat X, dan weet je op voorhand waar je op moet sturen en wat je los kunt laten.

Zet mensen in beweging

Pas als je weet waar je staat, kun je een duidelijke lijn trekken naar die ene stip op de horizon. Onze assessmentrapporten bieden daarom concrete handvatten. Waardevolle input waarmee je medewerkers gericht traint en opleidt, en je de mobiliteit in je organisatie stimuleert. In combinatie met Assessment+ gaan we nóg een stapje verder. Het assessment gecombineerd met twee coachingssessies zorgt voor een vliegende start in je ontwikkelresultaten.  Zo zet je mensen in beweging, op een manier die past bij jou én bij hen.

E-mail ons jouw vraag Bellen kan natuurlijk ook: 0570 769 221

Assesments die wij aanbieden

Je persoonlijk ontwikkelen loont echt. Het werk is zo veel leuker geworden en ik bereik veel meer.

Sanne Elferdink

Gemeente Hengelo

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van ons team. De assessments van Buro Schuite zijn onmisbaar in onze werving & selectietrajecten.

Jelma de Groot

Ventolines

Ik heb door professional coaching enorme stappen gezet in mijn persoonlijke groei op meerdere gebieden.

Menno van Luijn

Lucrato

Marleen weet van aanpakken en is zowel strategisch als operationeel meedenkend. Helder en genuanceerd tegelijk.

Annelien van der Hoek en Annemieke Berends

Corporate recruitment, Royal Friesland Campina

Marleen Schuite verdiepte zich goed in onze organisatie en bedrijfscultuur voordat ze inhoudelijk aan de slag ging.

Anouk Breukers

HR advisor/MD officer, Ten Cate Nederland