Het bedrijfsleven is op dit moment bepaald geen luilekkerland. Maar in plaats van af te wachten en te bevriezen, is dit juist het moment om in actie te komen. Wist je dat je voor het beste uitzicht niet met de stroom mee, maar tegen de stroom in moet zwemmen? Ook wij kozen voor de tegendraadse aanpak en investeerden in een nieuw online platform: Panorama. En dat uitzicht… dat delen we graag met je, want dat is inderdaad allerverschrikkelijkst mooi. Niet alleen werkt Panorama voor HR als een speer in deze COVID-periode. Ze biedt ook veel perspectief voor de periode daarna.

 

Coaching en assessments in één platform

Panorama maakt het mogelijk om onze assessments en coaching af te nemen binnen één online omgeving. Geen gedoe dus met aparte Teams- of Zoom-sessies waarbij je voor elk onderdeel steeds opnieuw moet inloggen, maar één platform waarin alle state of the art-testen, vragenlijsten en simulaties samengebracht zijn. Met de look & feel van jouw organisatie of die van Buro Schuite. Het mooie is dat de coaching of het assessment via Panorama daardoor heel persoonlijk aanvoelt. Precies zoals je dat van ons gewend bent.

 

Hoe dat werkt?

Om te beginnen starten we elk traject met een persoonlijke intake. Wat is nodig, wat wil je meten, waar liggen de aandachtspunten? Op basis daarvan stellen we een passend programma op. De kandidaat krijgt vervolgens van ons zijn inloggegevens toegestuurd. Eenmaal ingelogd verschijnen het logo van de eigen organisatie, of die waar hij aan het solliciteren is, in beeld. Via een filmpje heten wij of jij als HR-manager de kandidaat welkom. Wat volgt is de online test en een live-interview met een van onze psychologen. Maakt een rollenspel deel uit van het assessment, dan vindt dat ook via een live online gesprek plaats. Na afloop wordt het rollenspel met de kandidaat geëvalueerd. Voor de live-gesprekken gebruiken we de geïntegreerde videoconferencingtool van Panorama. Zo blijft de kandidaat dus steeds actief binnen één online omgeving. Kortom: via Panorama kan eigenlijk alles met het gemak van online – geen reistijd bijvoorbeeld -, maar wel met echte mensen.

 

Wat levert Panorama mij op?

Wij denken: veel. Want jouw aanbod richting je werknemers of richting kandidaten voor coaching of assessments krijgt met Panorama een professionele boost. Panorama geeft de kandidaat de aandacht die hij/zij verdient en laat alle onnodige hassle achterwege. Zit je productmanager in Denemarken, dan wil hij in die twee dagen dat hij in Nederland is, vast niet zijn beperkte tijd besteden aan coaching of een assessment. En dat hoeft ook niet. Alles kan online, op afstand plaatsvinden. Wil hij liever fysiek bij elkaar komen, dan kan dat uiteraard ook, afhankelijk van de dan geldende RIVM-richtlijnen.

 

Een ander voorbeeld

Soms is het prikken van een assessmentdatum een moeizaam actiepunt. Agenda’s zitten overvol en het gebeurt regelmatig dat je maar heen en weer blijft gaan voor je een passend datum hebt gevonden. Ondertussen wil jij, als HR-manager, de testresultaten wel graag vóór het einde van de maand op je bureau hebben liggen. Met Panorama kan een kandidaat zelf aan de hand van zijn agenda een moment inplannen binnen de aangegeven beschikbaarheid van de psycholoog. Dat gaat snel en moeiteloos.

 

Ja, wij zijn enthousiast. Qua sfeer zoals logo’s en kleuren en qua technologie heeft Panorama de juiste vibe. En dat zorgt voor een prettige, persoonlijke beleving, waar ter wereld je ook zit.

 

 

 

 

 

Durf jij ook tegen de stroom in te zwemmen en COVID-19 te gebruiken om de volgende stap te nemen?  Ga een keer proefdraaien. Eén telefoontje is genoeg om de demo aan te vragen.

 

Wij zijn Buro Schuite.