In korte tijd heeft zich een nieuwe realiteit aangediend. Een die ons noodzaakt de mogelijkheden van werken en leren op afstand beter te benutten. Voor het gemak hebben we daarom op deze pagina al onze mogelijkheden voor een online assessment en/of online coaching bij elkaar gezet.

De mogelijkheden van een online assessment

Het afnemen van assessments is zinvol bij selectie-, ontwikkeling- en loopbaanvraagstukken in diverse functieniveaus. Bij onze internationale opdrachtgevers nemen we zo’n assessment volledig online af. In deze periode, waarin afstand houden noodzakelijk is, nemen we alle assessment programma’s volledig online af. Zo’n assessment ziet er als volgt uit.

Vanuit het online assessment platform van Buro Schuite onderzoeken we je persoonlijkheidsvoorkeuren, je leervermogen/potentieel en je drijfveren. We kijken naar je vaardigheden/gedrag in relatie tot de functie met behulp van een webcam-rollenspel of een live rollenspel via Microsoft Teams. De assessmentpsycholoog voert twee gesprekken met je via Microsoft Teams. Het eerste gesprek is een interview, gerelateerd aan de eisen van de functie. In het tweede gesprek koppelt ze alle gegevens aan je terug.

Optioneel Online Assessment PLUS:

het assessmentprogramma PLUS twee live video coachingsgesprekken. Wat te doen na het assessmentverslag? Je voert na de terugkoppeling nog twee coachingsgesprekken met onze assessmentpsycholoog. Na die twee gesprekken weet jij precies hoe je concreet aan de slag kunt met je eigen ontwikkeling.

Zoals gebruikelijk ontvang jij als kandidaat een verslag van het assessmentonderzoek. Na akkoord sturen we het door naar de opdrachtgever. Uiteraard hanteren we de code van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) en de AVG- en RIVM-richtlijnen.

Mocht je trouwens toch voorkeur hebben om de online tests bij ons op kantoor te doen, dan kan dat. Wij hebben hiervoor de vereiste maatregelen genomen. Zo zorgen we voor een hygiënische werkplek, zijn er transparante schermen en verzekeren we je van voldoende afstand tussen jou en anderen.

Coaching

Online coachen is voor ons niet nieuw. We begeleiden al jaren nationale en internationale professionals in hun ontwikkeling via online gesprekken. Nu de wereld ineens wat langzamer draait, is misschien ook voor jou het juiste moment aangebroken om eens echt stil te staan bij jezelf en jouw loopbaan.

GRATIS PEPtalk

Een extra service van ons voor jou in deze rare tijden: een Persoonlijke Effectiviteit Praatje met een van onze loopbaanadviseurs. Want hoe vreemd het misschien ook klinkt: Never Waste a Good Crisis. Gebruik deze tijd om naar jezelf te kijken, je te ontwikkelen en je af te vragen: Wat wil ik en hoe kan ik mij verder ontwikkelen? Wij helpen je daar graag bij.

Coachingsprogramma

Na een intake volgen zes live video coachingsgesprekken. Die gesprekken kun je desgewenst aanvullen met ondersteunende onderdelen. Bijvoorbeeld met vragenlijsten die je inzicht geven in je loopbaan interesses of leerstijlen. Of met oefensessies waarin je experimenteert met nieuw gedrag. Tussendoor evalueren we de voortgang met de opdrachtgever en sturen we samen bij waar nodig. Die evaluatie gebeurt altijd in aanwezigheid van – en in overleg met – jou.

Coaching Knipkaart

Je weet niet goed hoe je een bepaald dilemma op het werk moet oplossen. Je loopt even vast en kan geen begin maken. Of je bent benieuwd naar jouw potentieel. Heb je een snelle boost nodig of wil je even sparren over een actie? En wil je zelf bepalen wanneer? Met de Coaching Knipkaart heb je toegang tot drie live video bijeenkomsten waarin we samen gericht en concreet met je vraag aan de slag gaan.

Beginnen de mogelijkheden al te kriebelen?

Je bereikt ons door te bellen naar: 0570- 769221 of door een e-mail te sturen naar office@buroschuite.nl.