Vanaf 15 november gaan wij met een nieuwe werkwijze aan de slag voor onze reguliere assessments.

Maar schrik niet – we hebben het voor jullie vooral makkelijker gemaakt! Wat verandert er voor jullie?

1. Naast een telefonische aanmelding van een assessment tijdens kantooruren, kun je nu ook online een assessment aanmelden, door middel van een online aanmeldingsformulier.

2. Na aanmelding, of je dit nu telefonisch of online hebt gedaan, neemt uiterlijk de dag na aanmelding de psycholoog contact met je op die het assessment gaat uitvoeren. Tijdens deze intake zal hij of zij nadere toelichting vragen op de aanleiding, doelen en/of aandachtspunten voor het assessment, en zullen jullie samen de functie-eisen of ontwikkeldoelen vertalen naar een 5-tal generieke gedragscompetenties.

3. Na de uitvoering van het assessment ontvangen jullie van ons zoals je gewend bent binnen 5 werkdagen na het assessment de schriftelijke eindrapportage. Deze hebben we in een gloednieuw jasje gestoken, waarbij we naast de terugkoppeling op cognitie, persoonlijkheid en gedrag ook op competentieniveau de resultaten aan jullie zullen terugkoppelen. Een grote verandering is dat we in de rapportage meer gebruik maken van visuele weergaves, zodat jullie in één oogopslag kunnen zien hoe iemand het heeft gedaan. Als je nieuwsgierig bent naar ons nieuwe rapportformat open dan in de Nieuwsrubriek van onze Website een voorbeeldrapportage.

4. Na het ontvangen van de assessment rapportage zal de uitvoerend psycholoog nog even contact met jullie opnemen, om te controleren of er naar aanleiding van de rapportage nog vragen en/of opmerkingen zijn, en om erachter te komen welk besluit jullie naar aanleiding van het assessment hebben genomen. Zo kunnen wij onze dienstverlening aan jullie ook continue blijven verbeteren en optimaliseren.

5. Zoals jullie gewend zijn van Marleen Schuite zal zij eens in de zoveel tijd bij jullie langskomen om samen de overkoepelende resultaten van de assessments over een periode te evalueren. Hierbij zal zij niet zozeer ingaan op de resultaten van individuele kandidaten, maar meer overkoepelend kijken naar het aantal afgenomen assessments, de verhouding positieve/negatieve adviezen, het aantal afgewezen/aangenomen kandidaten en de mate waarin aangenomen of ontwikkelde kandidaten voldoen binnen de organisatie.

Mochten jullie naar aanleiding van deze wijzigingen nog vragen hebben, neem dan contact met ons op!