Online Knipkaart

Je weet niet goed hoe je een bepaald dilemma op het werk moet oplossen? Je loopt even vast en kan geen begin maken? Of ben je benieuwd naar jouw potentieel? Heb je een snelle boost nodig of wil je even sparren over een actie? En wil je zelf bepalen wanneer? Met de Online Knipkaart heb je toegang tot drie live videobijeenkomsten waarin we samen gericht en concreet met je vraag aan de slag gaan.

Online coaching is voor ons niet nieuw. We begeleiden al jaren nationale en internationale professionals in hun ontwikkeling via onlinegesprekken. Nu de wereld ineens wat langzamer draait, is misschien ook voor jou het juiste moment aangebroken om eens echt stil te staan bij jezelf en jouw loopbaan. En dit kun je doen door gebruik te maken van onze Online Knipkaart!

Programma

Na een korte intake waarin jij samen met je coach de doelen bepaalt, volgen drie online coaching gesprekken. Ieder gesprek duurt een uur en kan op een moment worden ingepland wanneer dit jou uitkomt of als jij daar behoefte aan hebt.

Online knipkaart: dit levert het op

Even een frisse blik, een ander perspectief een concrete tip of gewoon even stoom afblazen. Om daarna weer snel over te gaan tot de orde van de dag, maar dan wel met hernieuwde inzichten en frisse moed!