Buro Schuite 15 jaar

We zijn nog een beetje aan het bijkomen van ons feestje afgelopen donderdag waar we ons 15-jarig bestaan hebben gevierd. Maar wat zijn we dankbaar en trots op deze fantastische middag.

Danielle (Daan) Absil leidde ons als dagvoorzitter door de middag met muziek en zang. En onze gastspreker – neurowetenschapper, bedrijfskundige en cognitief psycholoog Ayca Szapora – nam ons op energieke en humoristische wijze mee in de wondere werking van ons brein. We hebben gedanst, gemediteerd, gelachen en ademloos geluisterd!

Bedankt aan iedereen die erbij was, maar ook aan iedereen die onderdeel was van onze reis! Zonder jullie zouden we nu niet staan waar we zijn. Dankjewel voor het vertrouwen dat je in ons schonk, voor je openheid, je feedback en het fijne contact!

We kijken uit naar de volgende 15 jaar! Om samen met jou te blijven bouwen aan onze samenwerking en onze droom: Talent in beweging zetten.

Klik hier voor ons E-magazine met o.a. foto’s van ons feestje, klantverhalen, het verhaal van Ayca Szapora en veel meer. Veel kijk- & leesplezier!

Wij zijn Buro Schuite.