Vacature Freelance Acteur

Buro Schuite verzorgt hoogwaardige trajecten op het gebied van assessments en individuele coaching. Anders gezegd: we ondersteunen organisaties bij de selectie en ontwikkeling van hun menskracht. Door de drijfveren van werknemers te herkennen, talenten scherp te krijgen en op een passende manier groei te stimuleren. We denken mee en geven gericht strategisch advies. Praktisch en to the point.

 

Vanuit ons kantoor in Deventer werken wij met een competente en gemotiveerde club mensen, om samen boven onszelf uit te kunnen stijgen. Om ons huidige team te versterken zijn wij op zoek naar:

ERVAREN FREELANCE TRAINING ACTEURS

die hun vak verstaan en ons kunnen inspireren.

 

Voel jij je thuis in een werkomgeving waarin jij zelfstandig en flexibel je kennis en ervaring kunt toepassen binnen een groeiend portfolio van klanten in diverse sectoren en van uiteenlopende omvang? Ben jij bereid om je kennis en ervaring uit te wisselen binnen een netwerk van hoogwaardige professionals om jezelf en anderen te blijven ontwikkelen en inspireren? Ben jij woonachtig in Midden- of Oost-Nederland?

 

Wij kijken er naar uit om je ontmoeten – reageer vandaag nog, door je CV via email met ons te delen (maaike@buroschuite.nl). Wij nemen naar aanleiding van je sollicitatie zo snel mogelijk contact met je op.