Vacature Freelance Assessment Psycholoog & Coach

Buro Schuite verzorgt hoogwaardige trajecten op het gebied van assessments en individuele coaching. Anders gezegd: we ondersteunen organisaties bij de selectie en ontwikkeling van hun menskracht. Door de drijfveren van werknemers te herkennen, talenten scherp te krijgen en op een passende manier groei te stimuleren. We denken mee en geven gericht strategisch advies. Praktisch en to the point.

 

Vanuit ons kantoor in Deventer werken wij met een competente en gemotiveerde club mensen, om samen boven onszelf uit te kunnen stijgen. Om ons huidige team te versterken hebben wij een vacature voor:

ERVAREN FREELANCE ASSESSMENT PSYCHOLOGEN & COACHES

die hun vak verstaan en ons kunnen inspireren.

 

Ben jij die Registerpsycholoog NIP (A&O) met minimaal 5 jaar ervaring als assessment psycholoog en/of coach en herken jij jezelf in onderstaande eigenschappen?
• Met lef adviseren
• Kritisch gedrag observeren
• Waarderend coachen
• Kernachtig en constructief kritisch competentiegericht kunnen rapporteren (mondeling en schriftelijk)
• Je proactief & autonoom op te stellen in de samenwerking

 

Voel jij je thuis in een werkomgeving waarin jij zelfstandig en flexibel je kennis en ervaring kunt toepassen binnen een groeiend portfolio van klanten in diverse sectoren en van uiteenlopende omvang? Ben jij bereid om je kennis en ervaring uit te wisselen binnen een netwerk van hoogwaardige professionals om jezelf en anderen te blijven ontwikkelen en inspireren? Ben jij woonachtig in Midden- of Oost-Nederland?

 

Wij kijken er naar uit om je ontmoeten – reageer vandaag nog, door je CV via email met ons te delen (office@buroschuite.nl). Wij nemen naar aanleiding van je sollicitatie zo snel mogelijk contact met je op.