Vacature Assessment Psycholoog & Coach

Buro Schuite verzorgt hoogwaardige trajecten op het gebied van assessments en individuele coaching. Anders gezegd: we ondersteunen organisaties bij de selectie en ontwikkeling van hun menskracht. Door de drijfveren van werknemers te herkennen, talenten scherp te krijgen en op een passende manier groei te stimuleren. We denken mee en geven gericht strategisch advies. Praktisch en to the point.

 

Vanuit ons kantoor in Deventer werken wij met een competente- en gemotiveerde club mensen, om samen boven onszelf uit te kunnen stijgen. Om ons huidige team te versterken hebben wij een vacature voor:

ENTHOUSIASTE ASSESSMENT PSYCHOLOOG & COACH

 

Ben jij die Psycholoog (A&O) met minimaal 5 jaar ervaring en herken jij jezelf in onderstaande eigenschappen?

  • Enthousiaste professional die graag meedenkt met opdrachtgevers en collega’s
  • Waarderende kijk op ontwikkelen maar ook durven te adviseren met lef
  • Analytisch: jij weet de vraag te vertalen naar een assessmentprogramma
  • Kernachtig en constructief kunnen rapporteren (mondeling en schriftelijk)
  • Je proactief & kwaliteitsbewust opstellen in de samenwerking
  • Ondernemend denken en bestaande klantportfolio uitbouwen
  • Gevoel voor project- en resultaatgericht werken

 

De functie

De zwaartepunten van deze functie zijn enerzijds op het gebied van het uitvoeren van assessments voor diverse functiegroepen en anderzijds op het gebied van coaching. In het takenpakket horen zodoende het adviseren, begeleiden en zelfstandig uitvoeren van assessment- en coachingsprogramma’s en fungeren als sparringpartner voor onze opdrachtgevers op het gebied van onze werkvelden. Als adviseur kan je ook ingezet worden op het gebied van projecten bij opdrachtgevers, bijvoorbeeld bij een vlootschouw of reorganisatie.

 

Jij

Kunt zelfstandig klantrelaties uitbouwen en kansen bij opdrachtgevers waarnemen. Kunt opdrachten vanuit het management van Buro Schuite opvolgen en deze samen met collega’s uitvoeren.

Krijgt er energie van om klantencontact te hebben en te onderhouden. Persoonlijk contact, letterlijk en figuurlijk dicht bij onze opdrachtgevers zijn, is één van onze belangrijkste waarden.

 

Als bureau maken wij gebruik van externe experts zoals een tekstschrijver, marketing- en ICT bureau. Zonder zelf de expert te zijn op die vlakken vinden we het prettig als je meedenkt, het contact met hen onderhoud en kwaliteitsnormen borgt. Wij zijn benieuwd naar je visie en jouw kijk op de dienstverlening, willen graag dat je meedenkt en je eigen expertise inbrengt. Wij zoeken iemand die enthousiast is, het belangrijk vindt om de eigen vakkennis verder te ontwikkelen, houdt van pro actief en resultaatgericht werken en kwaliteitsbewust is.

 

Wat bieden wij jou?

Een hecht team waar de lijntjes kort zijn. Je krijgt eigen verantwoordelijkheid en daarnaast willen wij als Buro Schuite een open, creatieve en informele organisatie zijn. Je mag jouw creativiteit en eigen expertise inbrengen. Je kan jezelf bij ons ontwikkelen. Als team vinden wij het belangrijk om successen te vieren, samen leuke uitjes te ondernemen, seizoensborrels te houden, gezellig te lunchen, en eens per jaar een kerstdiner te hebben met een thema. Naast de reguliere vakantiedagen, krijg je een laptop, een telefoon en de mogelijkheid tot flexibel werken.

 

Benieuwd naar jou!

Wij kijken er naar uit om je ontmoeten – reageer vandaag nog, door je CV & motivatie via email met ons te delen (office@buroschuite.nl t.a.v vacature). Wij nemen naar aanleiding van je sollicitatie zo snel mogelijk contact met je op.

NB: mocht je iemand weten voor wie deze functie interessant kan zijn, stuur dan deze vacature door; dit wordt erg gewaardeerd!